ADRIATIC SAILING ACADEMY
Croatia

team building na jedrenjaku

 • team building na jedrenjaku
 • team building na jedrenjaku
 • team building na jedrenjaku
 • team building na jedrenjaku

Vjerujemo da nema boljeg načina od jedrenja za poticanje prijateljstva i izgradnje tima. Vi i vaš tim mogu formirati vječne veze i otkriti nove vještine vodstva kroz aktivnosti na brodu, uz pomoć profesionalnih jedriličara.
Poznavanje vaših kolega i zaposlenika prvenstveno je prepoznavanje njihovih individualnih kompetencija kako bi ih bolje razvijalo u timskom radu. Jedrenje prirodno razvija koheziju grupe, stvarajući tako snažne veze i snažnu ekipu koja je ujedinjena zajedničkim iskustvom u izuzetnoj avanturi.Jedrenje zahtijeva uspješnu interakciju koja potiče timski rad
Jedrenje olakšava strateško planiranje i poboljšava rješavanje problema i vještine upravljanja kriznim situacijamaVremenski pomak na moru, sličan je promjenama na radnom mjestu, zahtijevajući pametne i pravodobne reakcije.

TEAM BUILDING-poticajna alternativa koja povećava timski rad, motivaciju i vodstvo poštovanja među sudionicima uz timski duh, sukladnost i uzajamno povjerenje.   Aktivnosti jedrenja osvajaju sve duboko u sebi; ono stvara očekivanja, obvezuje ljude da se dobro poznaju i potiče na učenje. Svima nudi važnu ulogu, traži visok osjećaj odgovornosti, temeljito se bavi i donosi konkretne i mjerljive rezultate. U prisilnom suživotu tijekom jedrenja, gdje su svi izvan vlastite "zone udobnosti", aktivnost jedrenja spaja sve sudionike, a dopušta duboke refleksije o dinamici grupe, vodstvu, ulogama unutar svakog tima, strategijama upravljanja grupama i sposobnosti da budu suigrači. Čvrsto povezani tim nije formiran automatski jer su neki ljudi na istom brodu. Formira ga korak-po-korak trening, učenje i praksa,a to je iskustvo jedrenja koje omogućuje stvaranje prave ekipe i tima u kratkom vremenskom razdoblju.Jedrenje je sve popularnije, obzirom da boravak na brodu još snažnije povezuje kolege, stvara osjećaj pripadnosti tvrtki, kao i međusobno povjerenje.

Može biti organizirano na jednostavniji način, bez težih zadataka,pod vodstvom iskusnog skippera, koji će sudionicima pružiti potpuno opuštanje i uživanje u moru, vjetru i svim čarima jedrenja, ili zahtjevnije, sa aktivnim uključivanjem u jedrenje,organiziranjem regate-takmičenja, te tako još više pridonjeti „stvaranju tima“. Jednodnevno, ili za one željne novih izazova, višednevno jedrenje,u idealnim uvjetima, u predivnom morskom okruženju, uvijek atraktivno i nezaboravno iskustvo, koje nikoga ne ostavlja ravodušnim. Program se u potpunosti može prilagoditi željama i potrebama kompanije, ta osim sportske aktivnosti, oplemeniti i ostalim dodatnim sadržajima.

Pošaljite nam poruku!

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

ASA ŠKOLA JEDRENJA

"Škola jedrenja certificirana od Američke nautičke udruge. Nudimo vam tečaj za početnike te već iskusne jedriličare ili skipere. Svaki tečaj nosi ispit i certifikat sa uspješno završenim tečajem."
 • ASA certifikat
  "Dajemo vam znanje i iskustvo kako biste bili sigurni u...
 • ASA logbook
  "ASA Logbook-Sa akademskog stajališta, čuvanje evidencije...
 • ASA 101
  "Poduka za skipera na jedrilici od 20 - 27 stopa po danu...
 • ASA 103
  "Napredniji tečaj za sve one koji su poožili 101. Poduka...
 • ASA 104
  "Svladavanje vještine plovidbe jedrilicom s motorom, 30...

PRETPLATITE SE NA NAŠE OBAVIJESTI

KONTAKTIRAJTE NAS

Tel: +385 99 215 49 77
07-23h
Tel: +385 99 215 49 77
radno vrijeme 09:00-17:00 svaki dan / nedjeljom zatvoreno

Sva prava zadržana www.adriaticsailing.hr
Svako neovlašteno korištenje sadržaja ove web stranice strogo je zabranjeno.